"Şartlar ne olursa olsun adayım"

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar,bugün halkla buluşma toplantısı düzenlendi. Toplantı yoğun katılım nedeniyle mitinge dönüştü

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar,bugün halkla buluşma toplantısı düzenlendi. Toplantı yoğun katılım nedeniyle mitinge dönüştü. Başkan Ali Acar, CHP’nin Marmaris Belediye Başkan Adayının hala açıklanmamasının ilçe yaşayanları tarafından tepkiyle karşılandığını söyledi. Vatandaşlara “siz rahat olun” diyerek seslendi.  Ali Acar, açıklamasında “şartlar ne olursa olsun Marmaris Belediye Başkan Adayıyım” dedi. Acar, yerel seçimleri yine rekor oyla kazanacağını açıkladı “31 Mart zaferi şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, her sene düzenlenen halkla buluşma etkinliğinin 2019 yılı ilk buluşmasını Eşref Girginç Parkı’ndaki çay bahçesinde düzenledi.Halkla buluşma toplantısına katılım bir hayli yoğun oldu. Toplantı yoğun katılım nedeniyle mitinge dönüştü.Başkan Ali Acar, parka girişi sırasında yoğun ilgiyle karşılandı. Acar, konuşmasına kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları selamlayarak başladı.

Acar, 15 yıldır Marmaris’e hizmet etmenin verdiği mutluluğu yaşadığını söyledi. Marmaris’in bu 15 yıl içinde sadece Türkiye’de değil, dünyada örnek bir marka kent haline geldiğini kaydetti. Başkan Ali Acar, yerel seçim sürecinin yaşandığına işaret etti,  aleyhine kampanya yürütenler olduğunu belirtti. Marmaris’e 15 yıl boyunca hizmet eden biri olarak buna seyirci kalmayacağını söyledi.

Başkan Ali Acar, Muğla’da Marmaris,  Bodrum ve Fethiye Belediye Başkan adaylarının henüz açıklanmadığını hatırlattı.Ali Acar, 15 yıl boyunca hizmet ettiği Marmaris’in geriye gitmesini istemediği için dördüncü kez Marmaris Belediye Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.Başkan Ali Acar, vatandaşlara “ şartlar ne olursa olsun belediye başkanlığına adayım” diyerek seslendi.Başkan Acar, yerel seçim çalışmasının startını bugünden itibaren verdiğini söyledi. Bundan sonra her gün sokakta olacağını belirtti. Başkan Acar, görev yaptığı süre boyunca verilmeyecek hesabının olmadığını ifade etti. Acar, 2019 yerel seçimlerini yine rekor oyla kazanacağını kaydetti. “ 31 Mart zaferi şimdiden hayırlı olsun “ dedi.

Başkan Ali Acar, konuşmasının ardından kendisine destek veren vatandaşların da yoğun ilgisiyle karşılaştı.İlgi  izdihama dönüştü.Ali Acar, dakikalarca kendisine destek veren vatandaşların tebriklerini kabul etti.Vatandaşlar, Başkan Acar’la birlikte  Belediye Hizmet Binası’na kadar yürümek istedi. Ali Acar da bu istediği kırmadı. Acar ve beraberindeki kalabalık Belediye Hizmet Binasına kadar yürüdü.Başkan Acar, hizmet binasına girmeden önce vatandaşlara seslendi. Kendisine verdikleri destek için teşekkür etti.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Marmarise' yakışan başkan Sayın Ali Acar Başkan'dır

0 Ramazan.kurnaz, 20.01.2019 19:59