Sandıklardan " Beyaz" Liste çıktı

CHP Marmaris ilçe örgütü delege seçimleri bugün de merkez mahallelerle devam etti. Armutalan, İçmeler ve Beldibi’nin ardından merkez mahallelerde de sandıktan beyaz liste çıktı.

Sandıklardan

CHP Marmaris ilçe örgütü delege seçimleri bugün de merkez mahallelerle devam etti.  Armutalan, İçmeler ve Beldibi’nin ardından merkez mahallelerde de sandıktan beyaz liste çıktı.

CHP Marmaris ilçe Örgütü’nde devam eden  delege seçimlerinde  Armutalan, İçmeler ve Beldibi’nde sandıklardan beyaz liste çıktı. Delege seçimleri merkez mahalleleriyle devam etti. Çamdibi, Kemeraltı, Tepe,  Çıldır, Hatipirimi, Sarıana ve Siteler Mahallesi’ndeki delegeler oy kullandı. Saat 14.00’te başlayan delege seçimleri 18.00’te sona erdi. CHP Marmaris İlçe Başkanı Acar Ünlü, delege seçimlerine ilişkin açıklama yaptı. Ünlü  “Merkez mahallerdeki delege seçimlerini yapıyoruz. Toplamda 313 delegemiz var. Armutalan, İçmeler ve Beldibi’nde bizim de desteklediğimiz beyaz liste kazandı. Yarın köydeki delegelerle birlikte bu işi bitireceğiz. Bugünle beraber büyük oranda sonuç şekillenmiş olacak. Sonuçta kazanan CHP olacak” dedi.

Delege seçimlerinde Kemeraltı Mahallesi’nde  beyaz liste 122, mavi liste 54; Çamdibi Mahallesi’nde beyaz liste 67, mavi liste 33; Sarıana Mahallesi’nde beyaz liste 46, mavi liste 42; Tepe Mahallesi’nde beyaz liste 103, mavi liste 51; Hatipirimi Mahallesi’nde beyaz liste 67, mavi liste 18 ; Siteler Mahallesi’nde beyaz liste 51, mavi liste 18; Çıldır Mahallesi’nde beyaz liste 100, mavi liste 57 oy aldı.

 

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.