SALDA-FEST Başladı

Burdur’un Salda Gölü’nde düzenlenmesi planlanan ancak Valilik kararıyla izin verilmeyen Salda-Fest Marmaris’te başladı. Türkiye’nin dört bir yanından yaklaşık 7 bin gencin katıldığı festival üç gün sürecek. Festivalin ilk günü Sanatçı Selda Bağcan ve Can Bonomo da konser verdi.

SALDA-FEST Başladı

Salda Gölü’nde düzenlenmesi planlanan Salda-Fest’e  BurdurValiilği’nden izin çıkmamıştı. Türkiye’nin en büyük gençlik festivallerinden biri olma iddiasındaki Salda Fest Marmaris’te başladı.

Üç gün boyunca 18 sanatçı ve grubun sahne alacağı festival, Saklıgöl’de gerçekleşiyor. Festivale Ateş Böceği Derneği gibi çevreci topluluklar da yoğun destek veriyor. 

İstanbul’dan Ankara’ya yurdun dört bir yanından gençlerin bir araya geldiği festival alanı renkli görüntülere sahne oldu.Festivalin ilk gecesi Can Bonomo sahne aldı.Bonomo’nun ardından sahneye dünyaca ünlü sanatçı Selda Bağcan çıktı. Bağcı,konserine sevilen şarkısı “Yaz Gazeteci Yaz” ile başladı.Gençler  İzmir Marşı söyledi “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganları attı.

Festival kapsamında  HaykoCepkin, Manuş Baba, Adamlar, Sena Şener, Vera, Hey Dougles, Teoman, Manga, Yeni Türkü, Son Feci Bisiklet, MayDay ve Ezhel gibi önemli isimler de sahne alacak.

 

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.