Rize'den Ali Acar'a destek

CHP’nin Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar’ı aday göstermemesi Rize’den de istifalara neden oldu. Anadolu Medya Buluşması kapsamında Marmaris’e gelen ve belediyenin çalışmalarını yakından gören, gazeteci CHP’li Ömer Yılmaz, CHP Genel Merkezi’ne tepki gösterdi.

Rize'den Ali Acar'a destek

CHP Parti Meclisi’nin Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar’ı aday göstermemesi sadece Marmaris’te değil, Türkiye’nin çeşitli illerinde de tepkilere neden oldu. Anadolu Medya Buluşması kapsamında Marmaris’e gelen gazeteci, CHP Rize merkez Yönetim Kurulu üyesi Ömer Yılmaz, Başkan Ali Acar’ın aday gösterilmemesine tepki gösterdi, CHP’den istifa etti. Ömer Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“ Yıllarca Kulüp idareciliği, antrenör,gazete muhabirliği yanında spor karşılaşmaları için yurdumuzun bir çok il ve ilçesini gezme ve yerinde görme fırsatını bulan birisi olarak Mayıs ayında da Anadolu Medya buluşması için Marmarıs'e , Rize Gazeteciler Derneği olarak katılma onurunu yaşayanlardanım.Marmaris ilçesini gezerken Belediyeciliğin güzel örneklerini gördüm.Cemiyet Başkanım Sayın Faik Bakoğlu ile birlikte İlk önce Belediye Başkanı Sayın Ali Acar ile Belediye Başkan yardımcısı Sayın Dursun Kaplan’la bizleri tanıştırma onurunu yaşatan birisi olarak ilk önce Belediye Başkanımı ve yardımcılarını tebrik ettim.Nedeni ne diye sorunca birçok il ve ilçeleri gezmiş biri olarak belediyeciliğin böylesine güzel uygulamaların olduğunu ilk defa gördüğümü ve doğanın bu kadar özenle ve tizizlikle korunduğunu, gerek sahil gerekse cadde ve sokakların temizliği,engelli vatandaşlarımızın günlük yaşamlarını kolaylaştıran gençlere bisiklet yolunu dahi yapan Marmaris  Belediyesi’nin çalışmalarını ne kadar güzel olduğunu bire bir gören birisi olarak Sayın Ali Acar Başkanımızın bu şekilde Belediye Başkanlığının devam etmesini  beklerken yazılı basında CHP Parti Meclisi  tarafından açıklanan adaylar arasında Ali Başkan’ın isminin olmadığını görünce üzüldüm.Medyada Ali Acar Başkanımızın adaylığını engelleyen CHP Genel Mekezini kınıyorum. Ben de Rize Merkez İlçe Yönetiminde görev yapmaktayım.Sayın Değerli Belediye Başkanı Ali Acar'a destek vermek amacıyla Merkez ilçe Yönetim kurulu üyeliğinden istifa ediyorum. Marmaris Belediye Başkanı Sayın Ali Acar'a yapılan bu haksızlığı hak etmediğine inanıyorum. Zatıalilerinin yanında olduğumu bilmesini isterim. Kendisine Rize’den kucak dolusu selam ve sevgilerimi yolluyorum.”

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.