"Rejim değişikliğinin geri dönüşü yok"

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, yol yapım çalışmalarını yerinde incelemek üzere dün Selimiye Mahallesi’ndeydi. Acar, Selimiyeli vatandaşlarla da bir araya geldi.

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar,bazı belediye meclis üyeleri ve  birim amirleriyle birlikte Selimiye Mahallesi’ne ziyarette bulundu.Köy kahvesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların isteklerini dinledi.

Başkan Acar, bölgede yapmak istedikleri birçok çalışma olduğunu söyledi. Ancak bazı konularda yetkilerinin olmaması nedeniyle bu çalışmaları sınırlı şekilde hayata geçirebildiklerine dikkat çekti. Selimiye Rıhtımı’nı örnek gösterdi. Acar, Selimiye’deki otopark sorununun da önümüzdeki süreçte  çözüleceğini sözlerine ekledi. Selimiye’ye halı saha yapılacağını  hatırlattı.

Acar, referanduma ilişkin de açıklamalar yaptı. Referandum çalışmaları için toplumun geniş kesiminin seferber olduğuna dikkat çekti. Acar “ bu rejim değişikliği referandumudur. Tek kişiye yönetimin verilmesi oylamasıdır. Ben yüzde 90 oranla seçilsem bile böyle yetkileri istemem. Siyasi parti seçimi değil. Bu nedenle daha dikkatli, düşünerek oy vermeliyiz. Beğenmediğiniz partiyi sandığa gömebilirsiniz. Ancak rejim değişikliğinin geri dönüşü yok” dedi.

Acar,  hayır diyenlere yönelik sarf edilen sözlere de tepki gösterdi. Acar “  hayır diyenleri terörist ilan etmek etik değil. O zaman referandum yapmasaydınız. Alternatif ortaya koymasaydınız” dedi.

Başkan Acar, daha sonra  Selimiye’de sürmekte olan yol yapım çalışmalarını denetledi.Acar, Selimiye’de vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.