Rally Turkey'in büyük ödülü belli oldu

Marmaris, Dünya Ralli Şampiyonası’na hazırlanıyor. Marmaris’te düzenlenecek Rally Turkey’in büyük ödülü de belli oldu. Marmaris’teki yarışmayı kazanan sürücüye lüks motor yat Bebe ile bir haftalık tatil hediye edilecek.

Rally Turkey'in büyük ödülü belli oldu

Rally Türkiye organizatörleri, 13-16 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek şampiyonada  kazanan bir sürücüyü benzersiz bir ödüle layık görecek. Kazanan sürücü, 47 metrelik bir süper yatta bir hafta tatil yapacak. Yılın 10. turunun güzergahı, Türkiye'nin Marmaris ve Muğla bölgelerinden geçen 17 aşamadan oluşuyor. Etkinliği kutlamak için Türk Otomobil Sporları Federasyonu yetkilileri, bir arkadaş ve aile partisi ile birlikte en hızlı sürücüyü - Türk Rivierası'nı keşfedebilecekleri bir hafta boyunca 'Bebe' lüks motor yatını kullanacaklar.

Özel yapım teknede 12 kişi konaklayabiliyor, Lüks yatta yüzme havuzu, jakuzi, klima, Wi-Fi ve hatta bir piyano bulunuyor. TOSFED Başkanı Serkan Yazıcı, “Bebe 'muhteşem bir süper yat ve kazanan sürücü ile ailesinin ve arkadaşlarının gemide unutulmaz bir tatil geçireceğine eminim” dedi.

Bebe süper yatının kullanımını güvence altına alacak yarış, 13 Eylül Perşembe günü Marmaris'teki tarihi Meydan bölgesinin tören başlangıcına ev sahipliği yapacak. 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.