Aquamasters heyecanı başlıyor

Denize, doğaya, yüzme sporuna tutkun her yaştan insanın katıldığı Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası, 17- 21 Mayıs tarihlerinde Marmaris’te bu yıl beşinci kez düzenlenecek.

Aquamasters heyecanı başlıyor

Denize, doğaya, yüzme sporuna tutkun her yaştan insanın katıldığı Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası, 17- 21 Mayıs tarihlerinde Marmaris’te bu yıl beşinci kez düzenlenecek.

Muğla Valiliği’nin himayesinde, Marmaris Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Türkiye Yüzme Federasyonu ve Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün koordinasyonu ve işbirliği içerisinde gerçekleştirilen Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası’na katılmak isteyenler için son başvuru tarihi 12 Mayıs 2017.

- 17- 20 Mayıs Uluslararası Profilo Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası Marmaris Kapalı Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilecek olan Şampiyona, lisanslı Master yüzücülere açık olacak.

- 20 Mayıs Uluslararası Aquamasters Setur Marinas 4 x 500 metre Bayrak Yarışı. Saat 16.00'da İçmeler Martı otel önünde düzenlenecek etkinlik, dört kişiden oluşan takımların toplamda 2000 metre kulaç atarak performans sergileyecekleri, çekişmeli, eğlenceli bir açık su etkinliği.

- 21 Mayıs Pazar 10.00’da ise, artık bir gelenek halini alan Uluslararası Aquamasters Martı Hotel Açık Su Yüzme Maratonu. Marmaris İçmeler Koyunda 1500 metre, 3000 metre ve 6000 metre olmak üzere üç farklı parkurda gerçekleştirilecek. Maraton her yaştan katılımcıyla, centilmence bir rekabetle renklenecek.

Tekniğini geliştirmek isteyenler için!

Dünyanın en zorlu 7 okyanus kanalını geçen, özel kulaç tekniği ile tanınan ünlü İngiliz Açık Su yüzücüsü olan Adam Ocean Walker,
Şampiyona kapsamında , 8-12 yaş aralığındaki yüzücü adaylarına, açık su bilinci kazandırmak ve güvenli ve eğlenceli bir açık su deneyimi yaşatarak deniz ve doğa sevgisine katkıda bulunmak amacıyla Aquayouths Swimming for Life Eğitim Programı gerçekleştirecek.

Cem Ceminay da Aquamasters'da

Ünlü showman Cem Ceminay bu yıl etkinlik süresince Marmaris’te olacak ve kendine has sunumu ve değerli katkılarıyla Şampiyonayı renklendirecek.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.