Profesör Fışkan'dan Marmaris'e övgü

Akdeniz Üniversitesi Moleküler Biyoloji Anabilim Dalı Başkanı Profesör Doktor Kayahan Fışkın, Runmaris Run Yarı Maratonu için hafta sonu Marmaris’e geldi.

Profesör Fışkan'dan Marmaris'e övgü

Marmaris’te hafta sonu düzenlenen Runmaris, etkinliği için Akdeniz Üniversitesi Moleküler Biyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Kayahan Fışkın Marmaris’e geldi.Alanında uluslararası üne sahip, 15’i İngilizce olmak üzere 33 yayını bulunan Fışkın, hem spor organizasyonu hem  Marmaris izlenimleri hakkında bir teşekkür yazısı kaleme aldı. Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar’a ithafen yazılan mesajı Marmaris Belediyesi’ne gönderen Fışkın şu ifadelere yer verdi: 

"Sayın Başkan, 30 Mart-1 Nisan tarihlerinde Run Marmaris Organizasyonu nedeniyle İlçenizde bulundum. Gençlik dönemimde ve daha sonraları ilçenizi ziyaret etmiştim. Belediyecilik hizmetlerinin görünür bir şekilde gelişmiş olması, ilçenin temizliği, düzeni, ulaşım hizmetleri, bisiklet yollarının yaygın ve güzel oluşu, estetik duygularını yansıtan çöp sepetleri, heykeller vb bir çok hizmet Marmaris'in doğal muhteşemliğine daha bir güzellik katmış. Sizi ve ekibinizi candan kutluyorum.Saygılarımla..”

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü