"Polemiklerle yarar sağlayamazsınız"

Acar “Yürüttüğümüz çalışmalar “yerel seçim” hesabı yapan bazı iç ve dış mihrakları kıskandırmış, hatta öfkelendirmiş. Yerel gazetelerde içlerindeki “Ali Acar düşmanlığını” ve fesatlıklarını ortaya çıkaranlara tavsiyem kollarını sıvayıp genel seçimlere çalışmaları” dedi.

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile son dönemde birçok etkinlik ve seçim çalışmasında bir araya geldi.  Kılıçdaroğlu ve İnce ile birlikte katıldığı seçim çalışmaları bir yerel gazetede “yerel seçimlere yönelik” yorumlanınca, Başkan Acar,sosyal medya hesabından bir açıklama yapı. Acar açıklamasında, bu değerlendirmeleri “yerel seçim hesabı  yapan bazı iç ve dış mihrakları kıskandırdığı ve öfkelendirdiği şeklinde değerlendirdi. Başkan Acar, bu polemiklerin kimseye yarar sağlamayacağını belirtti. “Tavsiyem herkes kollarını sıvayıp genel seçimlere çalışmalı” dedi. Başkan Acar, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: 

“ Anlaşılan o ki, gerek Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, gerekse Cumhurbaşkanımız Sayın Muharrem İnce ile son aylarda birlikte yürüttüğümüz çalışmalar “yerel seçim” hesabı yapan bazı iç ve dış mihrakları kıskandırmış, hatta öfkelendirmiş. Hiç gündemimizde olmayan yerel seçim üzerine hayallere dalmışlar, dedikodu üretmişler.

Ne diyelim… Bizim derdimiz ülkemizin geleceği ve memleket konuları. Bazılarınınki ise 24 Haziran’ı bir kenara bırakıp şimdiden “belediyelerde koltuk kapma” sevdası. Yerel gazetelerde içlerindeki “Ali Acar düşmanlığını” ve fesatlıklarını ortaya çıkaranlara tavsiyem kollarını sıvayıp genel seçimlere çalışmaları. Ali Acar üzerinden polemikler yaratarak ne kendinize, ne de memlekete bir yarar sağlayamazsınız. “

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.