Plajlar onlara kaldı

Marmaris’e on günlük bayram tatili için gelenlerin...

Plajlar onlara kaldı

Marmaris’e  on günlük bayram tatili için gelenlerin dönüş yolculuğuna başlamasıyla plajlar, su parkları ve otel havuz başları yabancı turistlere kaldı.

On günlük Kurban Bayramı’nda Marmaris ve çevresindeki turistik mahallere tatil için gelenler, dönüş yoluna çıkmaya başladı.Otellerden araçları ve tur otobüsleri ile ayrılan tatilciler, Yeni Datça Yolu ve Ulusal Egemenlik Caddesi’nde üç kilometrelik uzun kuyruklar oluşturdu.Şehir merkezinden ilçe çıkışı istikametine olan Ulusal Egemenlik Caddesi’nde trafik ışıklarının yanmaması ve kontrolsüz geçiler nedeniyle tatilciler üç kilometrelik yolu yirmi dakika da geçebildi.

Emniyet verilere göre, Pazar günü akşamüstü saat:18.00’den itibaren otellerden çıkışların başladığını ve bugün itibariyle yaklaşık 300 bin kişinin özel araçlar ve toplu taşıma araçlarıyla dönüşe geçtiği ifade edildi.

Tatilcilerin çoğunluğunun ayrılması ile plaj, su parkları ve otel havuz başları yabancı turistlere kaldı.Tatilciler nedeniyle sahiller de yer bulamayan turistler, deniz ve güneşin tadını çıkardı.Kimileri denizde gün boyu serinlemeye çalışırken bazıları şemsiye altında sakinlik içinde kitap okumayı tercih etti. Su sporları için sıra bulamayan yabancı turistler, jet sky, deniz paraşütü, simit ve muz gibi araçlarla heyecan yaşadı.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü