Pir Sultan Abdal Dayanışma Yemeği düzenledi

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği'nce Marmaris Belediyesi Çok Amaçlı Salon’da , 'Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Yemeği' düzenlendi.

Pir Sultan Abdal Dayanışma Yemeği düzenledi

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği'nce Marmaris Belediyesi Çok Amaçlı Salon’da  , 'Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Yemeği' düzenlendi. Bu yıl 26'ncısı gerçekleştirilen yemeğe Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Genel Başkanı Gani Kaplan, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Marmaris Şube Başkanı İlyas Toprak, Marmaris Belediye Başkanı ve DSP Marmaris Belediye Başkanı adayı Ali Acar’ın yanı sıra sivil toplum örgütü temsilcileri de katıldı.Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Marmaris Şube Başkanı Toprak, kürsüde yaptığı konuşmasında, birlik, beraberlik ve  dayanışma mesajı verdi. 

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Genel Başkanı Kaplan, 31 Mart yerel seçimine ilişkin açıklamalarda bulundu. Kaplan "Yerelde iktidar olamadığınız sürece genelde iktidarı almanız mümkün değil. Yerel iktidarı almak için siyasi partiler, bunun için çaba sarf ediyor mu? Ben 6 aydır örgütümle beraber siyasi partilerle görüşme yapıyorum. Maalesef her parti genel başkanı, yöneticileri ve genel başkan yardımcısı, kendi adayının peşine düşmüş durumda. Hiç kimsenin Türkiye'nin gerçekliğinden haberi yok ya da haberi var da haberi yokmuş gibi davranıyor" dedi.

 

Konuşmanın ardından sema gösterisi yapıldı; Alevi dedeleri, saz eşliğinde türkü söyledi. Gece, birlik ve beraberlik mesajları ile son buldu.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.