Özel Olimpiyatlar Türkiye Marmaris'te

Marmaris özel ve anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Özel eğitim gereksinimi olan bireyleri hayatın içine çekebilmek amacıyla gerçekleşen Özel Olimpiyatlar Türkiye projesine Marmaris de dahil oldu.

Özel Olimpiyatlar Türkiye Marmaris'te

Özel Olimpiyatlar Türkiye projesi, özel eğitim gereksinimi olan bireyler ile diğer bireyleri aynı sosyal etkinliklerde buluşturmayı amaçlıyor. Özel Olimpiyatlar Türkiye’ye Marmaris de dahil oldu. Birleştirme projesi kapsamında gerçekleşen işbirliğine Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Martılar Özel eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ve Çağdaş Bilim Koleji katılıyor.

Proje , Marmaris Kaymakam Celalettin Yüksel, Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, Özel Olimpiyatlar Türkiye Ülke Direktörü Didem Ünsür, Martılar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Yeliz Ekiz Özdemir ve Çağdaş bilim Koleji Müdürü Ahmet Ünal’ın katıldığı toplantıyla kamuoyuna duyruldu.Didem Ünsür, proje hakkında bilgi verdi.Ünsür, proje kapsamında kampanya başlattıklarını da duyurdu. Kaymakam Yüksel de Marmaris’te böyle bir organizasyon düzenlenmesinden mutluluk duyduklarını belirtti.Çağdaş bilim Koleji Müdürü Ahmet Ünal da eğitim kurumu olarak sosyal sorumluluk projelerini önemsediklerini belirtti.

Didem Ünsür, Kaymakam Yüksel ve Züleyha ALdoğan’ a günün anlam ve önemine ilişkin hediye verdi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü