ÖZEL HABER-Osman Ülgen referandumu değerlendirdi

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Osman Ülgen ise referandum sonucunu Marmaris Haber’e değerlendirdi. Sonucun kendisi için başarı olmadığını belirtti, “Marmaris’ten daha yüksek oy oranı isterdik, ancak Türkiye oylarına baktığımız zaman durumun çok farklı olmadığını düşünüyorum” dedi.

ÖZEL HABER-Osman Ülgen referandumu değerlendirdi

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Osman Ülgen, Anayasa Referandumu sonucunu Marmaris Haber’e değerlendirdi. “Baktığımız  zaman Marmaris’ ten gönlümüz çok çok daha yüksek oy oranı almamızı isterdi ama olmadı. Benim açımdan bakınca başarı değildir. Türkiye  oylarına baktığımız zaman da çok farklı olmadığını düşünüyorum” dedi.

Ülgen, sonucun Türkiye için hayırlı olmasını temenni ederek “ Türkiye’de tabi gönül çok daha fazla evet oyu çıkmasını isterdi. Ancak yüzde 50+1 sistem değişikliği için yeterliydi. Ülkemiz için sistem değişikliği hayırlı olsun demekten başka yapacak bir şeyimiz yok. Öncesinden de söylediğim gibi sistem değişikliğinin ülkemiz açısından çok önemli olduğunu düşünüyorum. Ülkemiz açısından çok daha iyi olacak” dedi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü