ÖZEL HABER-Nihat Öztürk aday olacak mı?

24 Haziran’da yapılması planlanan genel seçimlerde AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, yeniden aday olacak mı? Bu soruyu Öztürk’e yönelttik. AK Partili vekil “ Biz dava adamıyız. Bu konuda henüz bir şey söylemek doğru değil” dedi.

ÖZEL HABER-Nihat Öztürk aday olacak mı?

AK Parti  sözcüsü Mahir Ünal, partisinin seçim takvimi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Ünal, AK Parti'de erken genel seçimler için milletvekili aday adaylığı sürecini bugün başlattıklarını açıkladı.  Üç dönem kuralında yetki MYK'ya devredildi..

24 Haziran’da yapılacak seçimlerde AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, milletvekilliğine aday olacak mı? Öztürk Marmaris Televizyonu’na yaptığı açıklamada “bu konuda henüz bir şey söylemek doğru değil”  dedi. Öztürk “ Biz dava adamıyız. Ak Parti kurucusuyum. Çok uzun zamandır Tayyip Bey ile birlikte siyaset yapıyoruz. 24 Haziran’da  son gününe kadar çalışacağız. Bu konuda bir şey söylemek doğru değil. Mücadeleyi Ak Parti’nin  başarısı için  çalışacağız. Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olması için kapı kapı gezeceğiz” dedi.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.