ÖZEL HABER-Kemal Kalemci referandumu değerlendirdi

MHP Marmaris İlçe Başkanı Kemal Kalemci referandum sonucunu Marmaris Haber’e değerlendirdi. Kalemci “ Bayrağını, milletini seven , Evet de hayır da diyen kardeşimizdir” dedi.

ÖZEL HABER-Kemal Kalemci referandumu değerlendirdi

MHP Marmaris İlçe Başkanı Kemal Kalemci, referandum sonucunu Marmaris Haber’e değerlendirdi. Kalemci “ Marmaris’te yüzde 25 evet kullanıldı. Marmaris evet -hayır oyu çalışmasında ilçe yönetim seçimi vardı. Biz bu nedenle yeterince çalışma yapamadık. Biz güzel yönetim oluşturduk. Çalışmalara başladık. Yarından itibaren görevlendirme yapıp. Yerel seçimlere hazırlık yapacağız” dedi.

Kalemci,  sonucun Türkiye için hayırlı olmasını temenni ederek “ Türkiye çok önemli karar verdi. Yüzde 51,5 ile evet almıştır. MHP omurgalı duruşu ile üzerine düşeni yapmıştır. Türk milleti iradesini tercihini sandıkta göstermiştir. MHP olarak biz bu ülkenin kıymetini çok iyi biliyoruz. Türkiye sokakta bulunmadı. Harita üzerinde çizilmedi. Bağımsızlık bize hediye olarak verilmemiştir. bu ülkeyi her türlü tehlikeden korumak  boynumuzun borcu. Bayrağını milletini seven hayır ve evet diyen kardeşimizdir.”dedi.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü