Otomobil genç adama çarpıp kaçtı

Marmaris’te İçmeler Karayolu 8’inci kilometresinde yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarptığı 19 yaşındaki kuaför Fatih Çanakkale olay yerinde hayatını kaybetti.

Otomobil genç adama çarpıp kaçtı

Pazar saat:01.00 sıralarında çift şeritli İçmeler Karayolu 8’inci kilometresinde trafik kazası meydana geldi.

Beldibi Mahallesi’nde kuaförlük yapan 19 yaşındaki Fatih Çanakkale, Marmaris-İçmeler Karayolu’nun üzerinde bir otelde çalışan arkadaşlarının kaldığı lojmana ziyarete gitti. Arkadaşlarıyla lojmanın önündeki bahçede bir süre oturarak sohbet etti. Gece yarısı arkadaşlarıyla vedalaşarak evine dolmuşla gitmek için karayoluna geldi. İddialara göre, yolun karşı şeridine geçmeye hazırlandığı sırada süratli geldiği iddia edilen bir otomobil tarafından çarpıldı. Çarpmanın etkisiyle önce ön cama ardından düşerek otomobilin altına girip 75 metre sürüklendi. Çanakkale, beton zeminde kanlar içinde kalırken otomobil sürücüsü hızla kaza yerinde kaçarak kayıplara karıştı. O sırada motosikletiyle evine giden bir güvenlik görevlisi yerde yatan bir kişiyi görerek 155 ihbar hattını aradı. Kaza yerine gelen polis, çevre güvenliği alarak sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Fatih Çanakkale’nin olay yerine öldüğünü tespit etti. Nöbetçi Savcı ve adli tıp incelemesi ardından şahsın cesedi incelenmek üzere Marmaris Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Marmaris-İçmeler Karayolu bir saat süreyle tek şeritten trafik verildi. Belediye ekiplerinin yaptığı temizlik çalışması sonrası yol trafiğe açıldı.

Polis, görgü tanıklarının ifadesine göre çarparak kaçtığı iddia edilen, ön camı ve tamponu kırık Clio Sembol marka beyaz bir otomobili bulmak için MOBESA kameralarından inceleme başlattı.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü