Osman Ülgen Yeniden İlçe Başkanı

Ak parti Marmaris ilçe başkanlığı seçim sonucu belli oldu. Osman Ülgen 234 , Muzaffer Aravi 79 oy aldı. AK Parti İlçe başkanı Osman Ülgen oldu.

Osman Ülgen Yeniden İlçe Başkanı

AK Parti Marmaris İlçe Teşkilatı 6. Olağan Kongresi gerçekleşti. Kongreye, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, AK Parti MKYK Üyesi Bülent Karakuş . AK Parti Muğla Milletvekilleri Nihat Öztürk ve Hasan Özyer, AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete’nin yanı sıra partililer katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından  kongre başkanlık divanı kuruldu.Genel merkezin İlçe başkan adayı ve AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Osman Ülgen konuşma yaptı.  Ülgen, kişisel hırsların genel merkez kararlarının üzerinde olmaması gerektiğini söyledi. Ülgen, partililere 2019 yerel seçimleri Marmaris’te kazanacakları sözü verdi. AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete de konuşmasında Marmaris’in çok bereketli bir ilçe olduğunu söyledi. Bir belediye başkanı da çıkartabileceklerini söyledi. Kadem Mete,  “makam talep edilmez, görev reddedilmez” diyerek çarpıcı açıklamalar yaptı. Mete , parti içinde FETÖ ile mücadele yapılmadığı eleştirilerine de yanıt verdi. Kadem Mete, parti mücadelesi sırasında kişisel bedeller ödediğine dikkat çekti. Kadem Mete,  ilçe başkanlığına aday olan Muzaffer Aravi’ye işaret etti. İsim vermedi. Parti için açılacak bir davaya müdahil olmadığını söyledi. Mete, partililere “ayrışmayın, birlikte olun” çağrısı yaptı.

AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer de kongrede konuştu. Özyer’in ardından AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk kürsüye çıktı. Öztürk, CHP’nin Muğla’da hiçbir eseri olmadığını savundu. Öztürk hükümetin Muğla ve ilçelerinde hayata geçirdiği projeleri anlattı. Marmaris Devlet Hastanesi projesi ihalesinin Kasım ayında yapılacağını söyledi.

AK Parti MKYK Üyesi Bülent Karakuş ‘un kısa konuşmasının ardından kürsüye  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, çıktı. FETÖ Terör Örgütü’ne  yönelik operasyonlardan bahsetti. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun "Gerçek darbeciler yargılanmıyor" sözünü hatırlatan Ünal, gerçek darbecilerin yargılandığını savundu.

Ünal, Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaptığı adalet yürüyüşünü ise eleştirdi. AK Parti Marmaris İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresinde, mevcut başkan Osman Ülgen ve  Muzaffer Aravi'nin başkanlığında hazırlanan iki liste ile seçime gidildi. 

Kongrede genel merkezin adayı mevcut ilçe başkanı Osman Ülgen’di. Partide geçmiş yıllarda gençlik kolları başkanlığı görevinde bulunan Muzaffer Aravi de ilçe başkanlığına aday oldu. Kongrede konuşmaların yapıldığı sırada Mahir Ünal, Aravi ile görüştü.

Genel Merkezin kararına ve yapılan konuşmalara rağmen adaylıktan geri çekilmeyen Muzaffer Aravi, konuşma yapmak için kürsüye çıktığı sırada Ünal ve beraberindekiler salondan ayrıldı. Aravi, kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt verdi.

Kongrede 234 oy alan Ülgen yeniden başkanlığa getirildi. Aravi'nin listesi ise 79 oy da kaldı.

Kongrede ayrıca bir arbede olayı da yaşandığı da iddia edildi. Mahir Ünal’ın salondan ayrılmasının ardından Avukat G.K’nın, Turhan Şahin’i darp ettiği iddia edildi. Şahin,G.K’dan şikayetçi oldu.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü