"Osman Gürün suçu başkasına atamaz"

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Alper Kolukısa’nın istifasıyla ilgili bir açıklama da AK Parti Muğla İl Başkan Kadem Mete’den geldi. Kadem Mete, “hiçbir daire başkanının istifası Osman Bey’in suçu başkasına atmasına yardımcı olmayacaktır” dedi.

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Alper Kolukısa’nın istifasıyla ilgili yazılı açıklama yaptı. İstifayı Osman Gürün'ün suçu başkasına atması olarak gördüklerini belirtti. Kadem Mete, Büyükşehir Belediye Başkanı  Osman Gürün’ü Muğla kamuoyunu aydınlatmaya davet etti.

 Muğla eski garaj alanında yapılan inşaatın durduğu iddiası olduğunu belirten Mete "Eski garaj alanında inşaat durdu. İnşaatı yapan şirket batmış ve gitmiş, Muğla Büyükşehir Belediyesi söz konu şirkete hak edişten daha fazla para ödemiş.    Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı çıksın halkı bilgilendirsin. Ama bundan sonra istifa kabul etmiyoruz. Hiç bir daire başkanının  istifası Osman bey'in suçu başkasına atmasına yardımcı olmayacaktır" dedi.

 

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü