"Osman Gürün şahsi reklam yapıyor"

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan devasa boyutlardaki reklam tabelaları, ilde tartışma yarattı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Muğla genelindeki birçok noktaya büyük reklam tabelaları yerleştirilmeye başlandı. Bu tabelalar üzerinde Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ün fotoğrafları yer alıyor. Ancak bu devasa tabelalar, Başkan Osman Gürün’ün şahsi reklam yaptığı ve  gereksiz yere  belediye bütçesinden büyük harcamalar yaptığı gerekçesiyle eleştiri alıyor. 

Bu eleştirilerden biri AK Parti cephesinden geldi. AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, yazılı açıklama yaparak, bu reklam tabelalarına yapılan harcamayı sordu. Mete “Biz Hükümetimizi Temsil Ediyoruz, Büyükşehir Neler Yapıyor? “ başlıklı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

"Hükümetimizin icraatlarını vatandaşımızla paylaşmamızı hazmedemeyen Chp Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, kendi partisinden olan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanının, ilimizi açık hava fotoğraf albümüne dönüştüren devasa fotoğraflarını ve şahsi reklam yapmaktan başka bir işe yaramayan bu reklam panolarının kimlerin parası ile yapıldığı konusunda bilgi verecekler mi? 

Reklam tabelalarına bir tepki de  Muğla Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Avukat Gültekin Akça’dan geldi. Akça , “Başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere, küçük çaplı işlerin yapıldığı yerlerin bile tabelalar ile boğulduğunu görmekteyiz”dedi. 

Reklam tabelaları sosyal medyada da “ tabelalar icraatlarından büyük” yorumlarıyla tepki çekti. Tabelaların Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin hiçbir çalışma yapmadığı hatta çözüm bekleyen sorunların da bulunduğu bölgelere yerleştirildiği de belirterek bu duruma tepki gösteriliyor. 

Muğla siyasetinde tartışma yaratan Büyükşehir Belediyesi’ne ait bu reklam tabelaları sabah saatlerinde tır ile Marmaris’e de getirildi.  Ancak tabelalar, gerekli izinler  alınmadığı için yerleştirilemedi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Tayyibin mi özenli? Çok yakışıklı bir durum.Kınıyorum.CHP yi beğenmiyorsa gitsin istediği yere

0 Meral Barut, 26.10.2017 00:13

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü