"Önce sandık, sonra tatil"

Marmaris, Bodrum ve Datça Belediyeleri, sosyal medya hesaplarından yayınladıkları esprili mesajlarla, tatilcilere 24 Haziran seçimlerinde sandığa gidip oylarını kullanmaları çağrısında bulundu.

24 Haziran'daki cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri yaklaşırken, turizm cenneti ilçeler de tatilcilere esprili mesajlarla sandığa gitmeleri çağrısında bulunuyor. Marmaris,Bodrum ve Datça Belediyeleri sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla  24 Haziran’da tatilcilerden sandığa gidip, oylarını kullanmalarını istedi.

Konuyla ilgili ilk paylaşım yapan Marmaris Belediyesi oldu. Marmaris Belediyesi,  24 Haziran hassasiyetini resmi sosyal medya hesaplarında ve ilçedeki bilboardlardaki afişlerde paylaştı. “Herkes evine “ başlıklı afişlerde   'Tatiliniz için cennet Marmaris'i tercih etmenizden dolayı onur duyuyoruz. Marmaris'e yine gelin, her zaman gelin... Ancak, geleceğimiz için demokrasimiz için lüften, 24 Haziran'da sağ salim evlerinizde olun, oylarınızı kullanın' ifadeleri kullanıldı.

Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla büyük etki yaratan Datça Belediyesi de yine espirili mesajıyla dikkat çekti. Datça Belediyesi, 'Dikkat! 24 Haziran'da bütün plajlarımızda bakım var! Ama 25'inde herkesi bekleriz ; -) İyisi mi siz oyunuzu yerinde kullanıp, öyle gelin Datça'mıza. Biz en güzel anılarla dönmeniz için buradayız' yazılı paylaşımda bulundu.

Yerli turistin tercih ettiği turizm cenneti Bodrum’da da ilçe belediyesinden seçimle ilgili paylaşım yapıldı.  Mesajda, '24 Haziran'da Bodrum'da boy vermeyin, sandıkta oy verin!' ifadesine verildi.  Turizm ilçe belediyelerinin paylaşımları, sosyal medyada büyük beğeni aldı.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.