Okula uyum haftası başladı

İlk ve Ortaokula yeni başlayan öğrenciler için bugün okul zili başladı. Okula uyum haftası kapsamında minikler ders başı yaptı.

Okula uyum haftası başladı

Milli Eğitim Bakanlığınca uygulanan okula uyum haftası başladı. Okula uyum haftası uygulaması, öğrencilerin okul kaygılarını gidermek ve okul ortamını sevdirmek, öğrenme ortamını, öğretmen ve arkadaşlarını tanımalarını sağlamak amacıyla 2006-2007 eğitim öğretim yılından bu yana sürüyor.

Bu kapsamda okula uyum haftasında "çocuk-aile-öğretmen tanışma", "okul ve eğitim ortamını tanıma", "arkadaşlarla oyun oynayarak kaynaşma" gibi etkinlikler düzenleniyor.

Marmaris’te de ilk ve ortaokula yeni başlayan öğrenciler için okul zili çaldı. Minikler yeni arkadaşları ve öğretmenleriyle tanıştı.

Okula uyum haftası nedeniyle Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel ve Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan Şehit Metmet Çetin Ortaokulu’nu ziyaret etti. Kaymakam Yüksel, yeni eğitim döneminde öğrencilere başarılar diledi.Yüksel daha sonra da öğrencilere ev yapımı kurabiye ve kırtasiye malzemelerinden oluşan paketleri hediye etti.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü