Okul servis ücretleri belirlendi

Muğla genelinde 2018-2019 eğitim öğretim yılı okul servis ücretleri belirlendi. Yapılan son düzenlemeyle araç içine fiyat tarifelerinin asılma zorunluluğu getirildi. Yeni tarifeyle en düşük servis ücreti tavan fiyatı 150 Lira olarak belirlendi.

Okul servis ücretleri belirlendi

Muğla Büyükşehir Belediyesi 2018 -2019 eğitim öğretim yılı okul servis ücretleriyle ilgili yazılı açıklama yaptı. İl Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanları ile yaptığı toplantı sonrası okul servis araçlarının fiyat tarifelerinde düzenleme yapıldı. 

Güncellenen yeni fiyat tariflerinin tavan ücret niteliğinde olduğunu dikkat çekilen açıklamada “ Bu nedenle okul servis araç işletenlerimizin ve öğrenci velilerimizin kurul kararına göre hareket etmeleri,bu tarife üzerinden anlaşma yapmaları durumunda herhangi bir mağduriyet yaşamayacaklardır. Ayrıca, UKOME kararında fiyat tarifesinin; araç üzerinde, öğrenci velilerinin görebileceği bir şekilde, araç kapısının sağ ve sol yanındaki camlara dışarıdan okunabilecek bir şekilde asılması zorunluluğu getirildi.” Denildi. 

Veliler tarafından akıllı telefon ve bilgisayar üzerinden araçların takibini yapabileceklerini belirtilen açıklamada, “ Okul Servis Araçları Filo Takip Sistemi ile denetimler 2018-2019 yılı eğitim öğretim döneminde de titizlikle Muğla Büyükşehir Belediyesi  tarafından yürütülecektir.  www.mugla.bel.tr internet adresinden başvuruda bulunan velilerimiz, çocuklarını taşıyan servis araçlarını akıllı telefon veya bilgisayarlar üzerinden rahatlıkla takip edebilecekler” ifadeleri kullanıldı.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.