Okul çevresinde polis denetimi

Marmaris’ te polis, öğrencilerin güvenli şekilde eğitim ve öğretimlerini sürdürmeleri amacıyla denetimlerini artırdı. Güvenlik güçleri Beldibi’ ndeki okulların önünde araç ve kişilerin sicil taramasını yaptı. Veliler de uygulamadan memnundu.

Okul çevresinde polis denetimi

Marmaris Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ve Marmaris Narkotik Timleri Grup Amirliği ekipleri, Beldibi Mahallesi’nde, dört okulun sıralı bulunduğu okullar bölgesi mevkiinde genel denetim yaptı.Öğrencilerin güvenli bir şekilde eğitim ve öğretimlerini sürdürmeleri amacıyla yapılan denetimlere vatandaş destek verdi.

Okullar bölgesinde yapılan denetimde 58 aracın plaka sorgusu yapıldı ve içi arandı.178 kişinin sicil taraması yapılarak üst araması gerçekleştirildi.Denetimleri ilgiyle izleyen öğrenci ve vatandaşlar, şüphelendikleri kişileri polise ihbar etmeleri konusunda uyarıldı.Denetimlerde, suç ve suç unsuruna rastlanılmadığı belirtildi. Bazı veliler, uygulamayı memnuniyetle karşılayıp, teşekkür etti. İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, denetimlerin her gün yapıldığını ve artırılarak devam ettirileceğini söyledi.Vatandaşlar da uygulamadan memnundu. Denetimi tamamlayan polis, sürücü ve vatandaşlara teşekkür etti.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü