Okul çevrelerinde polis denetimi

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ortaokul ve lise binalarının çevresinde “ Geleceğimizi koruyalım” adlı denetim yaptı.

Okul çevrelerinde polis denetimi

Marmaris Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele İle Narkotik Timleri Grup Amirliği ekipleri orta okul ve lise binalarının çevresinde eş zamanlı “Geleceğimizi koruyalım” adlı genel asayiş denetimi yaptı. 

Okulların çevresinden geçen 223 vatandaşın sicil taraması yapıldı, üstleri ile yanlarında bulundurdukları eşya ve çantalar arandı.Hakkında çeşitli mahkemeler tarafından ifade vermedikleri gerekçesiyle yakalanması bulunan iki kişi gözaltına alındı. Şehit Nedip Cengiz Eker Polis Merkezi’nde işlemleri tamamlanan iki kişi serbest bırakıldı.Okul çevresindeki çeşitli işletmenin ruhsatları denetlenirken oturanların kimlik kontrolü ve üst araması yapıldı.Denetimleri ilgiyle izleyen veli ve öğrenciler, şüphelendikleri kişileri 155 polis hattına ihbar etmeleri konusunda uyarıldı. Denetimlerde suç ve suç unsuruna rastlanılmadığı belirtildi. Bazı veli ve öğrenciler, uygulamaları memnuniyetle karşılayarak daha sık aralıklarla yapılmasını istedi.Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, Her gün denetimlerin yapıldığını ve sık aralıklarla devam ettirileceğini söyledi.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü