ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANI

Türkiye’de bugün yaklaşık 18 milyon öğrenci için yarı yıl tatili başladı. Marmaris’te yaklaşık 11 Bin öğrenci karne sevinci yaşadı.

ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANI

Yarıyıl tatili  başladı.Marmaris'te 2016-2017 eğitim öğretim yılı 1. dönem karne heyecanını 10 bin 702 öğrenci yaşadı.Marmaris’te görevli 853 öğretmenin de yarıyıl tatiline başladı.Marmaris’te İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yarı yıl tatili karne dağıtım törenleri 15 Temmuz Şehitlerinin adının verildiği okullarda yapıldı. Şehit Mehmet Çetin Ortaokulu ve Şehit Nedip Cengiz Eker İmam Hatip Ortaokulu'nda düzenlenen törenlerle öğrenciler karnelerini aldı.Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, karne dağıtım töreninde konuşma yaptı.Marmaris’teki özel bir  okulda öğrenciler için  tören düzenlendi.

Öğrenciler şarkılar  söylediler.Piyano çaldılar.Törende çeşitli yarışma ve sınavlarda dereceye giren öğrencilere de ödüller verildi.Marmaris’teki diğer okullarda da öğrenciler yarı yıl tatiline girmeye hazırlanıyordu. Yorucu bir  eğitim dönemini tamamlayan öğrenciler karne heyecanı yaşadı.Eğitim öğretim yılının ikinci dönemi ise 6 Şubat 2017 tarihinde başlayıp 9 Haziran 2017 tarihinde sona erecek. 


YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü