Öğrenciler parklara hayran kaldı

Dalaman’da bulunan bir özel okulun öğrencileri İçmeler Atatürk Bilim ve Eğitim Parkı ve Trafik Parkı’nı ziyaret etti.

Öğrenciler parklara hayran kaldı

Dalaman’da bulunan bir özel okulun öğrencileri İçmeler Atatürk Bilim ve Eğitim Parkı ve Trafik Parkı’nı ziyaret etti.Öğrenciler parklara hayran kaldı.

Dalaman’da bulunan bir kolejinden gelen 2. ve 4. sınıf öğrencileri Trafik Eğitim Parkı'nı ve Marmaris Belediyesi İçmeler Atatürk Eğitim Parkı'nı ziyaret etti.

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği tarafından görevlendirilen, bir trafik polisinden trafik kurallarını öğrenen öğrenciler eğlenirken, öğrenme şansını da yakaladı. Bir dönüm üzerinde yer alan parkta öğrenciler, trafik ışıkları ve levhalarıyla da trafik kurallarını yerinde öğrenmiş oldu.Trafik Eğitim parkı ziyaretinin ardından İçmeler Atatürk Bilim ve Eğitim Parkı’nı ziyaret eden öğrenciler, parkta yer alan Bilmiş Evi ziyaret ederek yaratıcı atölye tanıtımına katıldılar. Bilmiş Ev’in içerisinde bulunan sinema salonunda belgesel gösterimini izledikten sonra öğrenciler, parkın içerisinde 14 tematik bahçe bulunan alana geçtiler. Uzay Bahçe ve Sulu Bahçe çocukların büyük ilgisini çekti.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.