Öğrenciler karnelerini Vali'den aldı

Öğrenciler bugün son ders ziliyle birlikte yaz tatiline başladı. Türkiye’de 18 milyon öğrenci karne aldı. Muğla protokolü karne töreni için Marmaris’teydi. Nurettin Gençalioğlu Anadolu Lisesi’nde düzenlenen törene Muğla Valisi Amir Çiçek’in de aralarında olduğu protokol üyeleri katıldı.

Öğrenciler karnelerini Vali'den aldı

Öğrenciler bugün  son ders ziliyle birlikte yaz tatiline başladı. Türkiye’de 18 milyon öğrenci karne aldı. Muğla protokolü karne töreni için Marmaris’teydi.  Nurettin Gençalioğlu Anadolu Lisesi’nde düzenlenen törene Muğla Valisi Amir Çiçek’in de aralarında olduğu protokol üyeleri katıldı.

Türkiye’de yaklaşık 18 milyon öğrenci bugün karne heyecanı yaşadı.Marmaris’te ise 13 bin öğrenci aldı.Öğrenciler, yoğun bir çalışma dönemini geride bırakıp tatile girdi.Muğla’da protokol üyelerinin de katıldığı karne töreni  Nurettin Gençalioğlu Anadolu Lisesi’nde yapıldı.

Törene Muğla Valisi Amir Çiçek, Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekici, Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Kaplan, Marmaris Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan , Marmaris Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya,Ak Parti İl Başkanı Kadem Mete, İlçe Başkanı Osman Ülgen , Cumhuriyet Halk Partisi Marmaris İlçe Başkanı Acar Ünlü ve diğer protokol üyeleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende, Vali Çiçek bir konuşma yaptı.Vali Çiçek, öğrencilere ve velilere tavsiyelerde bulundu. Çiçek, Muğla’daki okulların Türkiye ortalamasının üstünde bir standarda sahip olduğunu belirtti.Törende Vali Çiçek başarılı öğrencilere plaket verdi.Konuşmaların ardından protokol üyeleri öğrencilere karnelerini verdi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü