Oda Başkanı Patagonya'da mı yaşıyor?

Marmaris Şoförler Odası Başkanı İbrahim Tarım, Marmaris’te Kemal Kılıçdaroğlu’nun mitingine katıldı. Tarım, Muğla’da şoför esnafının büyük tepki gösterdiği CHP Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Osman Gürün ve CHP Marmaris Belediye Başkan adayı Mehmet Oktay’a açık destek verdi.

Oda Başkanı Patagonya'da mı yaşıyor?

CHP’nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan adayı Osman Gürün ile Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin encümen üyesi de olan CHP’nin Marmaris Belediye Başkan Adayı Mehmet Oktay,  şoför esnafına yönelik kesilen yüz binlerce Liralık cezanın altına imza atan iki isim.

Şoförleri icralık eden bu cezalar ve  uygulanan baskılar nedeniyle CHP’nin Başkan adayları gittikleri her yerde tepkiyle karşılaşıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Alper Kolukısa, yaşanan tepkiler üzerine seçime bir ay kala istifa etmişti. Ancak bu istifa da şoför esnafının tepkisini dindirmeye yetmedi.

Ulaşım sektörünün Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik tepkileri devam ederken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Marmaris’te düzenlediği mitinge sektörden bir isim katıldı. Marmaris Şoförler Odası Başkanı İbrahim Tarım, CHP’nin Başkan adaylarına açık destek vermek için 19 Mayıs Gençlik Meydanı’ndaydı.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.