O havuz toprakla dolduruldu

Marmaris’te kullanılmayan bir villanın havuzunda boğularak can vermiş 1 yavru köpek, 3 kedi ve 4 fare bulunmuştu.

O havuz toprakla dolduruldu

Marmaris Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri bir ihbardan yola çıkarak boş bir villanın bahçesindeki havuzda boğularak telef olmuş 1 yavru köpek, 3 kedi ve 4 fare tespit etmişti. Ulusal medyaya da yansıyan olayın hemen ardından Belediye ekipleri havuzu boşaltarak, etrafına güvenlik şeridi çekti.

10 yıldır kullanılmayan evin sahibine ulaşmak için çalışma başlatan Zabıta Müdürlüğü görevlileri, İzmir'de yaşayan villa sahibiyle temasa geçti. Ev sahibine, havuzunun tehlike arz ettiği ve önlem alınması gerektiğini bildirildi. Havuz sahibi de kullanmadığı havuzun içini doldurarak bundan sonra yaşanabilecek tehlikelerin önüne geçti.

Hatırlanacağı gibi bundan birkaç yıl önce İstanbul'da bir küçük çocuk kaybolmuş ve günlerce aranmıştı. Çocuğun cesedi günler sonra komşu villanın havuzunda bulunmuştu. Marmaris Belediyesi’nin titiz çalışması sonucu benzer bir olayın daha yaşanmaması için havuz toprakla dolduruldu. Yetkililer bu konuda bahçesinde havuz olan vatandaşları uyararak, gerekli güvenlik önlemlerini almaları çağrısında bulundu.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü