"Neden önergeye red oyu kullandın?"

Marmaris Belediye Meclis üyesi Mehmet Oktay’ın meclise sunduğu önerge sosyal medyada da tartışma konusu oldu.

Marmaris Belediye Meclis üyesi Mehmet Oktay’ın meclise sunduğu önerge sosyal medyada da tartışma konusu oldu. Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Kaplan, Mehmet Oktay’a tepki gösterdi. Kaplan , sosyal medyada yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“ Marmaris CHP Örgütü Ve Belediye Başkanı Adalet Yürüyüşü’ne tam destek verdi.. tekrar miting için otobüs kalkacak. Birilerini buralarda hiç göremedik göremiyoruz, Ama o birileri mecliste kimseyle paylaşmadan, başkanı ve meclis üyesi arkadaşlarına bilgi vermeden sözde önerge veriyor, Verdiği önergeyi savunamıyor, Önergesi hakkında tek kelime konuşmuyor, Gündeme alınması için oylama yapılıyor, Oylamada kendi önergesine red oyu kullanıyor, Önergesine kendisi değer vermiyor ve değer görmüyor ve gündeme alınmıyor, Partiyi ve kendisini basın önünde içinden çıkılmaz konuma sokuyor, Meclisten hemen sonrada soysal medyada başarılı olmuş gibi önergesini paylaşım yapıyor.
Şimdi Soruyorum Sn.Mehmet Oktay

1-Belediyenin bu konuyla ilgili çalışması varken siz belediyeye ve sayın Belediye Başkanı’na sorarak mı bu önergeyi neden verdiniz?
,2- Verdiğiniz önergeyi niye neden savunmadınız?
,3- Verdiğiniz önergeye neden red oyu kullandınız?
4- Ret oyu kullandığınız ve gündeme alınmayan önergeyi neden başarı sağlamış gibi sosyal medyada paylaştınız? ,
5-İlçe Başkanlığı yapmış kişi olarak bu yaptıklarınızı örgütünle  paylaştınız mı? bu yaptığınız hareketler parti tüzüğünün 70 maddesine göre bir parti suçumdur?

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü