Müziksiz, köpüksüz eğlenemiyor mu turist?

Hürriyet Gazetesi yazarı Cengiz Semercioğlu, Marmaris’te teknelere getirilen yüksek müzik yayını ve köpük yasağını köşesine taşıdı. Semercioğlu, karara destek verdi.

Müziksiz, köpüksüz eğlenemiyor mu turist?

Geçtiğimiz hafta İlçe Turizm Danışma Kurulu tarafından günübirlik tur tekneleri için gürültü ve çevre kirliliği yaratması nedeniyle alınan yüksek sesle müzik ve köpük partisini yasaklayan karara, Hürriyet Kelebek yazarı Cengiz Semercioğlu'ndan da destek geldi. Ünlü magazin yazarı alınan bu kararı olumlu yönde değerlendirerek köşesine taşıdı. "Müziksiz, köpüksüz eğlenemiyor mu bu turist?" diye sordu.

Müziksiz, köpüksüz eğlenemiyor mu bu turist?

Marmaris'te tur teknelerinin yüksek sesle müzik ve köpük partisi yapması yasaklandı. Tur teknecileri ayaklandı... Vay turist kaçar... Turist bu uygulamadan memnun olmaz diye... Başımıza ne geldiyse turisti memnun edeceğiz diye geldi zaten. Her şey dahil sistemini de, turisti memnun etmek için kurmadık mı? Tekneye bindiğinde müziksiz, köpüksüz eğlenemiyor mu bu turist? Nereye kaçacak? Neye alıştırırsan onu istiyor adam... 1 yıl teknede şampanya partisi yaptırsan, seneye köpük partisini beğenmez... Ama Marmaris'teki teknelerde yüksek müzik ve köpük partisi olmadığını bilirse o beklentiye göre tekneye biner...

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Karara aynen katılıyorum. Her tekneden ayrı müzik, müzik çorbası, ses kirliliği. Kim demiş turist yüksek sesli müzik istiyor diye? Bu kadar ülke gezdim böyle bir rezalet görmedim.

2 Kemal Ayvaz, 08.06.2018 10:23

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü