Muhteşem kutlama

Marmaris, Cumhuriyet’in 94. yaşını büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. Kutlamalar 28 Ekim Cumartesi Atatürk Meydanı’ndaki çelenk töreniyle başlayacak. Akşam da Sıla konseriyle devam edecek

Muhteşem kutlama

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları 28 Ekim Cumartesi günü saat 13.00’te Atatürk Meydanı’ndaki çelenk töreniyle başlayacak.29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında hazırlıklarını sürdüren Marmaris Belediyesi’nin Cumhuriyet Bayramı sürprizi “Sıla” konseri olacak. 6 Ağustos’ta Amfi Tiyatro’da verdiği konseriyle Marmarislilerden büyük ilgi gören Sıla, bu kez ücretsiz halk konserinde hayranlarıyla buluşacak. Sıla, 28 Ekim Cumartesi akşamı, Atatürk Meydanı’ndaki dev sahnede şarkılarını Marmarisliler için söyleyecek.

 29 Ekim Pazar günü saat 10,00’da Atatürk Meydanı’nda kutlama töreni gerçekleşecek. Marmaris Belediyesi tarafından düzenlenecek fener alayı her sene olduğu gibi bu senede binleri Cumhuriyet yürüyüşünde buluşturacak. Saat 19.00’da Ketenci Otel önünden başlayacak fener alayı 19 Mayıs Gençlik Meydanı’nda son bulacak.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü