Muğla tarihinin en büyük operasyonu

Muğla’da uyuşturucu tacirlerine yönelik büyük bir operasyon başlatıldı. Muğla tarihinin en büyük operasyonu 15 Temmuz Marmaris şehidi Nedip Cengiz Eker adına düzenleniyor. 264 polis ile 8 narkotik köpeğin katıldığı uyuşturucu operasyonunda şu ana kadar 25 şüpheli gözaltına alındı.

Muğla tarihinin en büyük operasyonu

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, 15 Temmuz Marmaris şehidi Nedip Cengiz Eker adına düzenlen ve 264 polis ile 8 narkotik köpeğin katıldığı uyuşturucu operasyonu devam ediyor.

Özellikle Marmaris , Bodrum ve Fethiye ilçelerinde faaliyet gösteren sokak satıcılarıyla mücadele kapsamında, Muğla ile birlikte İstanbul, Mersin, Aydın, Batman, İzmir, Van, Diyarbakır, Siirt, Niğde, Yalova, Antalya ve Kırklareli olmak üzere 13 ilde eş zamanlı operasyon başlatıldı. Şüpheliler Muğla Narkotik polisinin aylarca süren takibi ve çalışması sonucunda tespit edilirken, yapılan operasyon kapsamında 59 şüpheli hakkında işlem yapılacağı öğrenildi. Şüpheli sayısı olarak, narkotik suçlarla mücadele açısından katılan personel açısından Muğla tarihinin bugüne kadar en büyük operasyonu olduğu açıklandı. Operasyonda 89 ekip, 8 uyuşturucu arama köpeği ve 264 emniyet mensubu görev alıyor.

'Şehit Nedip Cengiz Eker' operasyonun kapsamında Muğla'da şu ana kadar 25 şüphelinin gözaltına alındığı, operasyonların devam ettiği açıklandı.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.