Müfredatla ilgili broşür dağıttılar

Cumhuriyet Kadınları Derneği Marmaris Şubesi üyeleri Milli Eğitim Bakanlığı’nın okullardaki müfredatına tepki için Sevgi Yolu’nda bir araya geldi. Dernek üyeleri öğrenci velilerine bilgilendirmek amacıyla broşürü dağıttı.

Müfredatla ilgili broşür dağıttılar

Cumhuriyet Kadınları Derneği Marmaris Şubesi üyeleri Milli Eğitim Bakanlığı’nın  okullarda uyguladığı müfredata tepki göstermek için bir araya geldi. Sevgi Yolu’nda toplanan üyeler vatandaşlara bilgilendirme broşürü dağıttı.

Cumhuriyet Kadınları Derneği Marmaris Şube Başkanı Cahide Çiçek,etkinlik hakkında açıklama yaptı.Çiçek ” Okullardaki eğitimezbere dayalı olduğu için çocuklar düşünemiyor. Yapılan araştırmalarla bu ortaya konmuş. Eğitimin bu kadar   çocukları düşünememesi yapılan araştırmalarda ortaya konmuş. Eğitmiin bu kadar kalitesizleştirilmesi Eğitim Bakanlığı tarafından araştırılmıyor mu? Kitaplarda yanlış kelimeler var.  İkinci eş anlatılan ders konuları var. Bunlar bakanlık tarafından bilinmiyor mu?” dedi. Çiçek,velilere çağrıda bulunarak “ PISA Sınav sonuçlarında Türkiye en alt seviyelerde. Eğitimde okul aile birliği toplantılarına gidin. Yanlış gelen konuları karşılıklı konuşun. “ dedi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.