MTO'ya A sınıfı hizmet belgesi

Marmaris Ticaret Odası A Sınıfı Hizmet üreten oda olarak tescillendi.

MTO'ya A sınıfı hizmet belgesi

Marmaris Ticaret Odası A Sınıfı Hizmet üreten oda olarak tescillendi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 13. Dönem Akreditasyon Töreni, Ankara’da yapıldı. Törene Ticaret ve Gümrük Bakanı Bülent Tüfenkçi ile birlikte TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, oda borsa başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. 

Akreditasyon Sertifika Törenine ilişkin açıklama yapan Marmaris Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baysal, TOBB Akreditasyon sistemine yönelik önemli çalışmalar yaptıklarını, 2014 yılında yapılan TOBB akreditasyon denetiminde B sınıfına, 2017 Eylül ayında yapılan denetim ile de A sınıfına yükseldiklerini söyledi.

Mehmet Baysal; “3 yılda bir yapılan denetimleri odaların verdikleri hizmetler bakımından hem akredite olmaları ve hem de sınıflandırılmaları söz konusu. Yapılan çalışmalar neticesinde bizim A seviyesine çıkmamız çok onur vericidir.  A sınıfı hizmet standardına erişmiş bir oda olmanın gururunu yaşadık. Bu gurur sadece bizim değil, ayrıca tüm üyelerimizindir. Kendimizi dönüştürmeye ve geliştirmeye her zaman açık olduk. Üyelerimize en iyi hizmeti üreten ve sunan oda haline geldik Bu konumda olmak bizi onurlandırıyor. Marmaris’imize hayırlı olsun. Tüm emeği geçen Meclis üyelerimize ve personelimize şükranlarımı sunarım. Bu gurur Marmaris’imizindir” dedi. 

Akreditasyon belge törenine Odanın Meclis Başkan Yardımcısı Nurgül Karahitay, Meclis Başkan Yardımcısı Ali Özenoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baysal, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zekiye İpçi, Genel Sekreter Taşkın Baykara ve Akreditasyon Sorumlusu Eylem Miray Apak katıldı.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.