MİNİK YÜREKLERDEN BÜYÜK DESTEK

Marmaris’te özel bir okulun öğrencileri harçlıkların arttırarak biriktirdikleri parayla çok önemli bir sosyal projeye imza attılar. Öğrenciler sokak hayvanları için kulübe ve 1 ton mama bağışında bulundular.

MİNİK YÜREKLERDEN BÜYÜK DESTEK

Marmaris Hayvanları Koruma Derneği işbirliğinde, özel bir kolej öğrencileri, Marmaris Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'ne köpek kulübesi ve  1 ton mama yardımında bulundu.Öğrenciler, harçlıklarından arttırarak aldıkları mama ve kulübeleri barınağa teslim ettiler.Marmaris Hayvanları Koruma Derneği yetkilileri, Okul yönetiminin öğrencilerle birlikte katıldığı bir etkinlik düzenleyerek, öğrencilerin barınağa ziyaretini şenliğe dönüştürdü.Barınak veterineri Bora Deveci tarafından hazırlanmış, evcil hayvan sahiplerinin sorumluluklarını anlatan bildiriler, öğrencilere ve beraberinde barınağı ziyaret eden veli ve öğretmenlere dağıtıldı.

Kolej Müdürü Ahmet Ünal, ise amaçlarının hem barınaktaki hayvanlara yardım etmek hem de öğrencilerde küçük yaşlardan hayvan sevgisini aşılamak olduğunu söyledi.Marmaris Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Gürol Yakal öğrencilere teşekkür etti.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü