Milli Parklar İçmeler Sahili için ihaleye çıkıyor

Milli Parklar Müdürlüğü, büfelerin bulunduğu sahil şeridinde üç plaj aktivilerine yönelik yapı ve tesislerin yapılması için ihaleye çıkıyor. İhale 27 Aralık Çarşamba günü Manisa’da gerçekleşecek. Tesislerin her biri için yıllık muhammen bedel 50 Bin Lira olarak belirlendi.

Milli Parklar İçmeler Sahili için ihaleye çıkıyor

İçmeler sahilinde yer alan büfeler, Milli Parklar Müdürlüğü’nün aldığı karar ile imara aykırı olduğu gerekçesiyle yıkılmıştı. Yıkılan büfelerin yerine plaj aktivitelerine yönelik yapı ve tesis yapılacağı açıklanmıştı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı 4. Bölge Müdürlüğü Marmaris Milli Park Müdürlüğü, Milli Park sınırları içinde bulunan İçmeler Pamucak Mevkii’nde üç alanın onaylı imar planı ve kıyı kanuna göre plaj aktivitilerine yönelik  yapı ve tesislerin yapılıp işletilmesi için ihaleye çıkıyor. İhaleler 27 Aralık Çarşamba günü Manisa’da  gerçekleşecek. Pamucak Mevkii’ndeki iki nolu alan 27 Aralık Çarşamba günü saat 10,00’da üç nolu alan  saat 13,30’da,  dört nolu alan saat 16,00’da  ihaleye çıkacak.İhale kapalı teklif usulü ile gerçekleşecek. Alanların her biri için yıllık muhammen bedel 50 Bin Lira olarak belirlendi. İhaleye katılım şartları arasında ise isteklinin son üç yıl içinde  yıllık ortalama cirosunun 200 Bin Lira ve üzerinde olduğuna dair yeminli mali müşavir onaylı belgesi vermesi gerekiyor. Ortak girişim olması halinde ortaklardan birisinin bu belgeyi sunması yeterli olacak. İhale şartnamesinde ayrıca isteklinin ihaleye konu olan işle benzerlik arz eden faaliyetleri en az bir yıl gerçekleştirdiğini belgelemesi gerekiyor.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü