Milletvekili aday adaylığı için istifa ettiler

24 Haziran’daki seçimlerde milletvekili adayı olmak isteyen kamu görevlileri ve siyasi parti yöneticileri istifalarını sundu.

Milletvekili aday adaylığı  için istifa ettiler

Kamu görevlilerinin seçimde aday adayı olabilmeleri için süre bugün doldu. Kamuda ve siyasi partilerde görevli bazı isimler adaylık için istifa kararı aldı.

Çalışma ve İş Kurumu Muğla İl Müdürü İlyas Sarıyerli, milletvekilli aday adaylığı için görevinden istifa etti. İlyas Sarıyerli yaptığı açıklamada, 24 Haziran Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimlerinde, Çorum’da AK Parti Milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa ettiğini bildirdi.

Ak Parti MKYK  üyesi ve Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş  da 24 Haziran seçimlerinde Ak Parti’den milletvekili aday adayı olmak için istifa etti.Ak Parti Muğla Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Gültekin Akça da milletvekili aday adaylığı için istifa etti. CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban da milletvekilliği aday adaylığı için partisindeki görevinden istifa etti. Alban’ın yerine Muğla İl Başkanlığı görevini Adem Zeybekoğlu yürütecek.

Öte yandan MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan da milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yaptı.  Erdoğan, MHP Genel Merkezinde aday adaylığı başvurusunu yaptığını sosyal medya hesabından duyurdu.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü