"Mikser gibi ortalığı karıştırmayın, 2019'da adayım"

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, dün düzenlenen İlçe Danışma Kurulu toplantısında Marmaris Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

CHP Marmaris İlçe Danışma Kurulu Toplantısında, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar çarpıcı açıklamalar yaptı.  Başkan Acar, yerel seçimlere bir yıl kala, Marmaris’te asılsız iddialarla kamuoyunu yanıltmaya çalışanlar olduğunu söyledi. Bu asılsız söylem ve iddiaları yalanladı. Acar “seçimlere bir yıl kala, özellikle sosyal medya ve halk arasında  dedikodular yine ateşlenmeye başladı. Kimi Ali Acar aday olmayacak diyor, kimi aday gösterilmeyecek diyor. Şu yapılacak, bu yapılacak. Ali Acar da İyi Parti’ye gidecek. Ben siyasete CHP’de girdim.Benim kitabımda böyle bir uygulama kesinlikle yok. Böyle bir düşünce yok. Ali Acar CHP’nin üç dönemdir belediye başkanlığını namusuyla, onuruyla, başarısıyla yerine getiriyor. Marmaris iyi yolda, bizim bir tek partimiz var CHP. Ahmet’in Mehmet’in  partisi, geçici partilerle bizim ilgimiz alakamız olmaz. Biz partimize bağlıyız, partimiz de bize bağlı arkadaşlar.”

Başkan Acar, net mesajlar verdi. 2019 yılındaki yerel seçimlerde Marmaris Belediye Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı. Acar “Bazı şeyler yerine göre konuşulur. Şartlar zorladığı zaman, bazı şeylerin önünü kesmek için , bu dedikoduların, bizi bir birine düşürmek isteyenlerin,  sizlerle paylaşamayacağım özel bazı hesapların önünü kesmek için bazı şeyleri de önceden söylemek zorunda kalıyoruz. Daha önce de kendi ekibime ifade ettiğim gibi 2019 seçimlerinde  belediye başkan adaylığımı şimdiden açıklıyorum”

Acar, Marmaris’in Türkiye’deki en başarılı ilçe belediyelerinden biri olduğunu söyledi. Bu başarıda herkesin katkısı olduğunu ifade etti. Acar açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Aslı astarı olmayan lafları bir kenara bırakalım, yok efendim Muğla’ya şu gelirse Ali Acar’ı aday yapmazmış. Öyle o kadar kolay değil bu işler. Ali acar, ekibiyle beraber hareket eder. Marmaris Belediyesi Türkiye’de örnek belediye olduysa, tercih edilen belediye olduysa, üç beş kat prim yapıp, değerinin  üzerine değer katıyorsa, bu memleketin başarısıdır. 800 üzerindeki personelin, örgütümüzün ve Marmaris’te bize gönül vermiş, CHP hiç ilgisi olmayan, tanımadığımız binlerce kent yaşayanlarının desteğiyledir. Başarıda herkesin katkısı vardır. Burada herkese minnet besliyorum.Biz hep beraber ciddi gücüz. Bizi bozmaya, mikser gibi ortalığı karıştırmaya kalkmasınlar. Marmaris CHP belediyesi almış olduğu onurlu bayrağı olabildiğince devam ettirmeye devam edecek.

Başkan Acar, demokrasiye inandığını ancak, farklı hesaplara yola çıkanların sonunun daha önce birçok kez kamuoyunca görüldüğünü hatırlattı.

Acar “Marmaris’i ciddi anlamda bir yere getirdik. Zorunlu olduğu için açıklamamı ve yol haritamı paylaştım. Saygı duyarım. Herkesin  gelecekle ilgili hesabı beklentisi vardır. Önemli olan demokrasilerde insanların kendine özgüveniyle, kendi özgür iradesiyle yönetime talip olmasıdır. Ali Acar’ı indirelim de el birliğiyle ne yapalım, kimle gidelim , Ahmet’in Mehmet’in gazıyla yol haritası belirseniz bu iş olmaz. Geçmişte örneği olduğu gibi. “ dedi.

Acar, CHP Genel Merkezi’nin de desteğini çalışmalarında arkasında hissettiğini belirtti. CHP Genel Başkanı Kemal kılıçdaroğlu’nun Marmaris Belediyesi’nin düzenlediği bir etkinlik için Nisan ayının sonunda Marmaris’e geleceğini söyledi. Başkan Acar “ 28-29 Nisan tarihlerinde Anadolu basını Marmaris’te buluaşcak.  400 kişiyi Marmaris’ te misafir edeceğiz. Genel başkanımız da bu etkinliği programına aldı. 400 kişi basın mensuplarıyla genel bakanımızı Marmaris’te buluşturacağız. Üç gün boyunca Marmaris’te şov yapacağız. CHP’li belediyenin yarattığı eseri göstereceğiz. “ dedi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

İstanbullu olarak Marmaris te yaşamaktan çok memnun olduğumu belirtmek isterim. Huzur ve mutluluk ilcesi yapan. Sayın belediye başkanı ve kadrosuna çok teşekkür ederim

0 Ş. Bülent Sağlık, 08.04.2018 18:13

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü