MHP'de ilk adaylık açıklaması

MHP Marmaris İlçe Kongresi Mart ayında gerçekleşecek. Kongrede MHP Marmaris İlçe Başkanlığı’na adaylık için ilk açıklama bugün geldi. Tekin Sever, MHP Marmaris İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.

MHP'de ilk adaylık açıklaması

MHP Marmaris İlçe Kongresi için geri sayım başladı.Tarih henüz netleşmedi. Ancak MHP’de Mart ayında seçim var. MHP Marmaris İlçe Kongresi’nde ilçe başkanlığına adaylıkla ilgili ilk açıklama ise Tekin Sever’den geldi. Sever neden aday olduğunu anlattı. Sever “Tam tarihi kesin olmamakla beraber Mart ayındaki kongrede ilçe başkanlığına adaylığımı açıklıyorum. Bu karar bir hafta on günde alınmadı. Bir yılı aşkın zamandır düşündüğüm konuştuğum karardır. Kararı almaya iten etkenlere gelince. Çeşitli ortamlarda partinin büyükleriyle yaptığım konuşmalarda teşvik edici  övgüler aldım. Marmaris’in süre gelen sorunlarıyla ilgili projelerin yapılabileceğinden emin olmam da en büyük etkendir. “dedi.

Sever, aday olmasındaki bir diğer  sebebin de Marmaris’teki sorunların çözümü için ürettikleri projeler olduğunu söyledi. Sever, ülkücü camiaya seslendi. Birlikte hareket etme çağrısında bulundu. Sever, “ bütün samimiyetimle ülkücü camiaya sesleniyorum. Ben ülkücü camiayı bizimle beraber hareket etmeye çağırıyorum. Biz güçlü aileyiz. Bizi yıldırmak isteyenler olacak. Biz bütün sorunları güvenle ilgiyle beceriyle hatta ülkücü camianın verdiği teşkilat anlayışıyla aşacağız. Hazreti Hızır yoldaşımız, Hazreti Ali kılıcımız,  Hazreti Ömer adaletimiz, Hazreti  Muhammed de şefahatimiz olsun. Adaylığımız ülküdaşlarımıza  hayırlı olsun. “ dedi.

Sever basın toplantısına katılan partililere, kitap hediye etti. Birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü