MHP’de ‘Akşener’ depremi

Marmaris’te, aralarında MHP eski İlçe başkanı Ali Aygün'ün de bulunduğu 100'e yakın kişi partisinden istifa ettiği iddia edildi.

MHP’de ‘Akşener’ depremi

Marmaris’te, aralarında MHP eski İlçe başkanı Ali Aygün'ün de bulunduğu 100'e yakın kişi partisinden istifa ettiği iddia edildi. İstifa edenlerin, siyasi hayatlarına Meral Akşener’in liderliğinde kurulacak yeni partinin çatısı altında devam etmeyi planladıkları öğrenildi.
Eski İlçe Başkanı Ali Aygün, MHP’den istifası hakkında sosyal medya hesabından şu sözleri paylaştı:
“Uzun yıllardır içinde bulunduğum ülkücü hareketin siyasi adresi MHP de belediye başkan adaylığı, ilçe başkanlığı yapmış birisiyim. Hiç bir zaman partimin verdiği görevden kaçmadım. Hep partimiz kazansın diye bir çok sıkıntıyı görmezden geldik. Ama artık saklayacak gizleyecek bir durum kalmamıştır. Özellikle il bazında partimizi temsil eden yöneticilerin getirdiği bu durum bizi zor bir karar vermeye mecbur bırakmıştır. Artık bir karar vermek zorunludur. Hepinize ifade etmek isterim ki mensubu olduğum Milliyetçi Hareket Partisi üyeliğinden bugün itibari ile istifa ediyorum. Yüce Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun”
MHP Armutalan eski Belde Başkanı Muzaffer Ustabaş da Ali Aygün’le birlikte, ilçe seçim kuruluna verdikleri istifa dilekçelerini ellerinde tutarken çekilmiş fotoğrafı paylaştı.
MHP İlçe Başkanı Kemal Kalemci ise Marmaris'teki istifalar için:"Kapımız açık. Gelen gelir, giden gider.” dedi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü