Meteoroloji'den soğuk hava uyarısı

Meteoroloji soğuk ve yağışlı hava uyarısında bulundu. Zira bu akşam saatlerinden itibaren yurdu etkisi altına alacak soğuk hava nedeniyle, sıcaklık mevsim normallerinin altına inecek.

Meteoroloji'den soğuk hava uyarısı

Meteoroloji uyardı. Türkiye akşam  saatlerinden itibaren kuzeybatı kesimlerden başlayarak Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı sistemin etkisine giriyor.Hava sıcaklıkları, bölgemizin batı kesimlerinden başlayarak hissedilir derecede azalacak  ve mevsim normallerinin altına inecek.

Bölge genelinde beklenen yağışların sahil kesimlerde gök gürültülü sağanak, iç kesimlerde kar şeklinde olacağı, yağışlı havanın Perşembe günü bölgemizi terk edeceği tahmin ediliyor. 

Meteoroloji, Muğla’da Salı günü zaman zaman kuvvetli olmak üzere yağmur ve sağanak yağışın etkili olacağını açıkladı. İl genelinde en yüksek sıcaklık 10 en düşük sıcaklık sıfırın altında beş  derece olacak. 

Marmaris’te de Salı günü soğuk ve yağışlı hava etkili olacak.Salı günü sıcaklık en yüksek 16, en düşük 5 derece hissedilecek. Çarşamba ve Perşembe günü ise sıcaklık bir hayli düşecek. Marmaris’te Çarşamba ve Perşembe günleri sıcaklık en yüksek 11,  en düşük 2 derece olacak.Cuma ve Cumartesi günleri ise sıcaklık en yüksek 13 en düşük 4 derece ölçülecek.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.