Meral Akşener için imza kampanyası başladı

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener için, Cumhurbaşkanlığı imza kampanyası bugün başladı.

Meral Akşener için imza kampanyası başladı

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i, 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olarak göstermek için Türkiye genelinde 100.000 imza kampanyası başlatıldı. Kampanya 9 Mayıs Çarşamba  gününe kadar devam edecek.  İyi Parti Marmaris İlçe Teşkalatı, imza kampanyasında Meral Akşener’e destek vermek için sabah saatlerinde Marmaris Adliyesi’ndeydi. Vatandaşlar ve partililer İlçe Seçim Kurulu’na başvurarak Meral Akşener’in cumhurbaşkanlığına adaylığı için imza verdiler.

İyi Parti Marmaris İlçe Başkanı Ali Rıza Doğanyılmaz ve beraberindekiler, davul ve zurna eşliğinde İzmir Marşı ile imza kampanyasını başlattı. Doğanyılmaz, bayram havasında bir kampanya yürüteceklerini söyledi. İmza Kampanyasına destek verenler arasında 92 yaşındaki Fatma Çakır da vardı.

Seçmenler  9 Mayıs Çarşamba gününe kadar Marmaris Adliyesi’nin  3. katında bulunan İlçe Seçim Kurulu’na başvurabilecek. Vatandaşlar saat 8.00 ile akşam 20.00 saatleri arasında imza verme işlemini gerçekleştirebilecek.  İlçe Seçim Kurulunda 5 Mayıs Cumartesi ve 6 Mayıs Pazar günleri de, aynı saatler içinde  imza verme işlemi devam edecek.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü