Mehmet Tosun'dan "çatı aday" açıklaması

İyi Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, İyi Parti ve CHP’nin özel modeliyle , CHP çatısı altında ortak aday olarak gösterileceğiyle ilgili iddialar hakkında yazılı açıklama yaptı.

Mehmet Tosun'dan

"CHP-İYİ Parti’nin Bodrum’a "özel model"  yöntemiyle İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun'un CHP çatısı altında ortak aday olarak gösterileceği iddiasıyla ilgili İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, yazılı açıklama yaptı. Tosun,  açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Malumunuz hâlihazırda İYİ Parti'nin Bodrum Belediye Başkan adayıyım. Hepimizin bildiği gibi İYİ Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi arasında bir süredir devam eden ittifak görüşmelerinde Bodrum özellikle üzerinde çok tartışılan bir yer oldu. Bunun iki parti açısından da haklı sebepleri var. CHP'nin Genel Seçimlerde 1. parti olduğu bir ilçede belediye başkanlığından vazgeçmek istememesi anlayışla karşılanabilir. Öte yandan Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendinin şahsımla ilgili teveccüh ve güveni ile yapılan neredeyse tüm anketlerde adımızın ön plana çıkması, iki parti genel başkan yardımcılarını farklı formüller üzerinde çalışmaya itmiş olabilir. Şahsen benim dünden beri basında yer alan haberler ile ilgili net bir bilgim yok. Çalışmaların sona geldiğini duyuyoruz ancak şuan itibariyle şahsıma deklare edilmiş bir sonuç yok. Açık söyleyeyim, bizim derdimiz tasamız Bodrum'un belediyecilik ile ilgili kangren haline gelmiş sorunlarını çözecek imkanı yakalamaktır. Yoksa şahsımızla ilgili bir kariyer mücadelesinde değiliz. Birkaç güne sürecin netleşeceğini tahmin ediyorum. Her şey Güzel olacak" dedi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.