"Meclis Listelerini iyi analiz edin"

Marmaris Belediye Başkanı ve DSP Marmaris Belediye Başkan Adayı Ali Acar , Bozburun Seçim Ofisi açılışında, vatandaşlara, Belediye Başkan adaylarının meclis üyesi listelerini incelemelerini istedi. Acar, dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Marmaris Belediye Başkanı ve DSP Marmaris Belediye Başkan Adayı Ali Acar , Bozburun Seçim Ofisi açılışında, proje üretmeyenlerin, hizmet edemeyenlerin hep aynı argümanları kullandığına işaret etti. Vatandaşlara, Belediye Başkan adaylarının meclis üyesi listelerini incelemelerini istedi. Acar, dikkat çeken bir açıklama yaptı.

“Başka kullanılan argüman yok. CHP oyları bölünürse AKP çıkacakmış.Buruda AKP mi varmış.? Merkezi hükümet daha bir çivi çakmamış. Hani Aksaz’dan Dalaman’a yol açılacaktı. Bunların hepsi hikaye. Devletin yönetenlerden en ufak katkı almadı bu memleket. Bizi bu şekilde sandıkta yok edemeyeceklerini anlayınca. CHP Adayı olarak Ali Acar’ı  göstermeyelim dediler.  İster A ister B  partisinden memleketin geleceği ilgili endişe duyulacak insanların gücü eline geçirme çabası.Sonuçta başardılar. Ali Acar’ı CHP’den by pass ettiler.  Ekiplere bakıyoruz şimdi. Kim kimin adamı?Kim neyi kullanacak? Kime ne vaatlerde bulundu? Memleketi kim yönetecek? Seçilecek belediye başkanı mı, etrafındaki yamyamlar mı? Buna dikkat etmek lazım.”

Başkan Acar,CHP’nin belediye meclis üyesi aday listesine işaret etti. Geçmişte yaşadığı bir olayı da kamuoyu ile paylaştı.  

“ CHP içinde benim meclis üyesi olan arkadaşlarım var. Daha belediyeyi aldıktan bir hafta sonra başkan her meclis üyesine on tezgah tahsis edeceksin diye bize dayatma yapanlar, şimdi ona benzer kişiler belediye meclis listelerinde. Meclis listelerini iyi analiz edin.Bu seçim bizim. Biz olabildiğince güçlü alabilmeliyiz. Marmaris’ten DSP olarak bir tane daha fazla meclis üyesi ile gitmeliyiz. Lütfen algılara inanmayın. Gösterge burada. Bakın genel başkan geliyor. Tüm personele talimat veriliyor. Korku dağları sarmış. Geçmiş olsun iş işten geçti. Memleket bizim. Art niyetli kimseye burayı yem etmeyiz. Halkın isteği ile dimdik ayaktayız mücadele etmenin sözünü veriyoruz”

Başkan Acar, 15 yıllık görev süresince  yüz kızartıcı hiçbir şey yapmadığını belirtti ve şunları söyledi:

“ Bugüne kadar yüz kızartıcı suç işlemedim. Hiç kimse beni bir liralık kamu zararı yapmaya zorlayamaz. Bir belediye başkanıyım. Bir tek açığım bulunmadı. Başarının gerçek görüntüsü Marmaris’tedir. CHP Genel Merkezi de bunu tescillemiştir. En başarıl beş belediyeden biriyiz. Başarı geçmişi var. Namus erdem var, halkıyla kenetlenmiş. Kendi ayaklarına sıktılar Cehennemin dibine kadar yolları var. Son kez istirham ediyorum. Üç seçim geçirdim. Çok önemli anlamlı bir seçim sürecindeyiz. Riskli olduğu için değil, hak edenlere bu dersi vermek için söylüyorum. Muğla’da Behçet Saatcı ile Marmaris’te onun takımının en önemli kişilerinden Ali Acar olarak şahsıma destek bekliyoruz. Hepimiz birer Ali Acar, Behçet Saatcı’siniz. Sizleri yanımızda görmekten güç kuvvet alacağımız bilin. “

 

 

 

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü