Marmaris'teki iki yaralı İzmir'e sevk edildi

Sakartepe’deki kazanın ardından Marmaris Devlet Hastanesi’nde tedaviye alınan iki yaralı, ailelerinin talebi üzerine İzmir’deki Katip Çelebi Üniversitesi Yeşilyurt Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Marmaris'teki iki yaralı İzmir'e sevk edildi

Sakartepe’deki feci kazada yaralanan  50 yaşındaki Cahide Güler ve 8 yaşındaki Bircan Kıran Marmaris Devlet Hastanesi’nde tedaviye alınmıştı. Marmaris Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Güler, ailesinin talebi üzerine İzmir'e sevk edildi. İzmir'den havalanan ambulans helikopter, Güler’i  Marmaris Devlet Hastanesi'nden alıp Katip Çelebi Üniversitesi Yeşilyurt Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü.

Kazada yaralanan Bircan Kıran ise yine ailesinin isteği üzerine kara ambulansı ile akşam saatlerinde aynı hastaneye sevk edildi.Katip Çelebi Üniversitesi Yeşilyurt Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp Kliniği İdari Sorumlusu Acil Tıp Uzmanı Doktor . Pınar Hanife Kara, Güler ve Kıran'nın sağlık durumlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.Kara, "Güler'in leğen ve bacak kemikleri başta olmak üzere omurgasında da kırıklar tespit edildi. Tedavisi  Anestezi Yoğum Bakım Bölümünde başladı. İç kanama saptandığı için ameliyata alındı." dedi. 

Kıran'ın ise akşam saatlerinde hastanelerine geldiğini kaydeden Kara,  yapılan ilk muayenesinde bacak leğen kemiği ve omurgasında kırıklarının olduğu, hastanın tedavisinin, Ortopedi Servisinde süreceğini aktardı. 

 

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.