MARMARİS'TE UYUŞTURUCU OPERASYONU

Marmaris Polisi, bir kargo şirketinde bilgisayar kasasına gizlenmiş 250 gram esrar ele geçirdi. Kargoyu teslim almaya gelen kişi gözaltına alındı.

MARMARİS'TE UYUŞTURUCU OPERASYONU

Marmaris Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Batman’dan kargo ile uyuşturucu madde getirileceği ihbarı aldı. Polis, sabah saatlerinde kent merkezinde bulunan kargo şirketlerine giderek Batman ve ilçelerinden gelecek olan paket listelerini tespit etti. İTepe Mahallesi Yeni Yol Caddesi’nde bulunan bir kargo şirketinin deposunda  “Zeta” adlı Narkotik Köpeği ile arama yaptı. Narkotik köpeği bir pakette uyuşturucu olduğunu tespit etti. Açılan pakette bilgisayar kasası çıktı. Bilgisayar kasasının hard disk bölümünde yapılan aramada narkotik köpeklerin koku almaması için üzeri baharat paketi ile kaplanmış poşet içinde 250 gram esrar maddesi ele geçirildiPolis, müşteri kılığında kargo şirketinde bekleyerek alıcının gelmesini bekledi. 30 dakika sonra bir kişi kargo şirketine gelerek paketi teslim aldı. Kargo dükkânından dışarı çıkan kişi polis tarafından yakalandı.

Marmaris Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği’ne getirilen 21 yaşındaki R.B. ifadesinde üzerine atılan suçlamaları kabul etmedi. Uyuşturucu madde imha edilmek üzere İlçe Gümrük Muhafaza Müdürlüğü’ne teslim edildi. Kargoyu gönderen M.Ç. adlı bir kişinin Batman Emniyet Müdürlüğü tarafından gözaltına alındığı öğrenildi. Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü