Marmaris'te utanç maçı

Marmaris’te oynanan Muğla U17 B ligi Play-Off maçında Ortaca Belediyespor ile Marmarisspor futbolcuları ve taraftarları birbirine saldırdı. Polis kavgayı sonlandırmak için havaya 6-7 el ateş açtı. Olayda Ortacılı bir futbolcunun omzu kırıldı. Diğer futbolcuların da hafif yaralandığı öğrenildi.

Marmaris'te utanç maçı

Hafta sonu oynanan Play-Off 3.maçında Ortaca Belediyespor U17 takımı, Marmarisspor U17’ye konuk oldu. Maçı Ortaca 3.dakikada Metehan Işık’ın attığı golle 1-0 kazandı. Maçın bitimi ile birlikte, saha karıştı. İddiaya göre, her iki takım arasında da daha önceki maçlarda gerginlikler yaşanmıştı.

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte gerginlik kavgaya dönüştü. İddiaya göre Ortaca Sporlu Eren Kargı'nın taraftarlara ve futbolculara yönelik küfürlü söz ve el hareketlerinde bulunması tansiyonu yükseltti.Marmarisli  bazı futbolcular ile Ortacalı  futbolcular arasında  kavga  başladı. Bu sırada da taraftarlar sahaya girdi ve kavga büyüdü.

Bıçakların da kullandığı olayda, güvenlik güçleri havaya 6-7 el ateş açtı ancak olaylar devam edince sahaya takviye kuvvet geldi. Yaşanan saldırı güçlükle engellendi. Olayda Ortaca Belediyespor’dan Eren Kargı’nın omzunun kırıldığı, bazı Ortacalı futbolcularında hafif şekilde yaralandıkları öğrenildi.Olayda Marmarisspor'dan da 3 sporcu yaralandı.

Maç sonu hastaneye giden ve rapor alan futbolcular  Emniyet’e giderek karşılıklı  şikayetçi oldu. Ortacaspor’un takım yöneticisinin futbolcu ve taraftarlarını olayla ilgili eleştirmesi de görüntülere yansıdı.

Marmaris’te yaşanan bu ilk olay değil. Yaklaşık 4 yıl önce Ortaca ile Marmaris genç takımlarının oynadığı maçta da yine olaylar çıkmıştı.  Sahanın tel örgülerinin yetersiz kalması, fiziki koşullarının elverişsizliğinin yaşanan olayları engellemede zorluk yaşattığı belirtiliyor. Gergin geçen maçlarda güvenlik önlemlerinin yetersiz kaldığı belirtiliyor.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü