Marmaris'te seçimin galibi kim?

Marmaris Belediye Başkanı ve DSP Marmaris Belediye Başkan Adayı Ali Acar, CHP tarafından yapılan araştırma ve analiz raporlarına göre Marmaris’te seçimi Ali Acar’ın, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda da bağımsız aday Behçet Saatcı’nın kazandığının görüldüğünü açıkladı.

Marmaris'te seçimin galibi kim?

Marmaris Belediye Başkanı ve DSP Marmaris Belediye Başkan Adayı Ali Acar,  Gündem Programında çarpıcı açıklamalar yaptı.  Başkan Acar’a Hürriyet Gazetesi Yazarı Yalçın Bayer’in köşe yazısında CHP’nin araştırmalarında Marmaris’te DSP’nin kazanacağı ifadelerinin yer aldığı hatırlatıldı. Başkan Acar, bu soru üzerine CHP Genel Merkezi’nden yerel seçim araştırmalarıyla ilgili aldığı bilgiyi paylaştı.

Acar “ Yalçın Bayer haberini okuduk, biz de bu bilgiye sahibiz. CHP’den resmiyette koptuk ama gönül bağımız devam ediyor. CHP genel merkezinde ciddi anlamında duyarlı hassas, yönetim kadrolarında parti büyüklerimiz var. Onlarlar irtibat halindeyiz. Bırakın yazıyı, biz genel merkezden bilgiyi alıyoruz. Ali acar’ın Marmaris’te kesin seçimi aldığı, CHP Genel Merkezi analiz sonuçlarına göre, Muğla’da da Osman Gürün’ün  seçimi kaybedip Behçet Saatcı’nın kazandığı bilgisi bize CHP Genel Merkezi’nden geliyor.” Dedi.

Başkan Acar, seçim süreçlerinde  kazanacak adayın kim olacağıyla ilgili öngörüde bulunmak  için bazı süreçlerin iyi değerlendirilmesi gerektiğinin altını çizdi. Seçim sürecinde yapılan çalışmalara dikkat çekti.

 Acar “Bir insan seçimi sadece kendi gücüyle kazanmaz, rakiplerinin zayıflığı ile kazanır. Bazı kriterleri vardır. Seçim çalışmalarına bakarsınız. Seçim ofisi açılışı vardır. Coşkuyla gerçekleşen 4 bin katılımının olduğu seçim ofisi açılışımız var. İkinci adım olarak gövde gösterisi diyebileceğimiz neydi? Aday tanıtım toplantısıydı. Birkaç bin insanın kapalı salona gelip de büyük çoğunluğun led ekran önünde yer bulamayan geri dönen yüzlerce vatandaş oldu. Şovumuzu yaptık. Gittiğimiz yerlerde gördüğümüz ilgi alaka, sokakta çalışan arkadaşlarımızın gördüğü ilgi. Benim iki aylık kampanya sürecinde sokakta gördüğüm ilgi. Dört defa seçime giriyorum. İlk kez bu kadar samimi ilgi görüyorum. Rekor oyla geleceğimizi hissetmiş insanım. Seçim DSP adayı Ali Acar’ın. Seçime iki gün kala görülen tablo. Marmaris’te favoriyiz. Seçim banko Ali Acar’ındır. Son bir iki gün içinde geride bıraktığımız, seçim ofisimize ziyaretin çoğalması, artık bizim kartopu gibi büyüğümüzün göstergesi. Miting ile de son vuruşu yapacağız. Ciddi oy oranıyla galibi biz olacağız seçimin” dedi.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü