Marmaris'te polis üç işletmeciyi gözaltına aldı

Marmaris’te tütün ürünü satan üç iş yerine baskın yapıldı. Polis baskında piyasa değeri 55 bin lira gümrük kaçağı tütün ve tütün mamulleri ele geçirdi. Üç işletmeci, gözaltına alındı.

Marmaris'te polis üç işletmeciyi gözaltına aldı

Marmaris Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Tepe Mahallesi 42 ve 59 sokak üzerindeki tütün ve tütün mamulleri satışı yapan üç dükkânda arama yaptı.

Yaptıkları aramada gümrük kaçağı olduğu tespit edilen 144 kilogram tütün, 73 kilogram çay, 6 bin 500 adet makaron, birinci sınıf kalitede tabir edilen piyasa da tanesi 350 ile 475 lira arasında satışı yapılan 78 adet elektronik sigara, ele geçirildi. İlçe Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği’nde gözaltına alınnan işletme sahibi  susma hakkını kullanarak nöbetçi savcılıkta ifade vereceklerini söyledi. öğrenildi. Polis, üç kişi hakkında 5607 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan işlem başlatıldı. Çağrılan Marmaris Vergi Dairesi memurları üç kişi hakkında ceza tutanağı tuttu.

Ele geçirilen piyasa değeri yaklaşık 55 bin lira değerindeki tütün ve tütün mamulleri imha edilmek üzere İlçe Gümrük Muhafaza Müdürlüğü’ne teslim edildi. Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü